رستاخیز

رمز ماندن همین بود...

رستاخیز

رمز ماندن همین بود...

توضیح: روزگار بعضی ها را با خود برد و برخی در انتظار رفتن اند...اما بعضی هم خلاف عادت، ماندند و ماندند و ماندند...همانها که مردند،قبل از مردن...و در زمان حیات مادی، رستاخیز خود را خود رقم زدند و رمز ماندن شان همین بود...پس از رستاخیز، حیات، جاودانه میشود... {ضیاءالدین.ح}

پیام های کوتاه

تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی

آقای مطهری! مجوز قانونی ت کو؟

چهارشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۱۵ ب.ظ
مجلس شورای اسلامی به عنوان اصلی ترین نهاد قانون گذار در نظام جمهوری اسلامی مطرح است؛ جایی که نمایندگان منتخب مردم، تلاش میکنند در جهت تدوین قانون و صیانت از آن، حداکثر تلاش خود را در اصلی ترین مسئولیت شان انجام دهند؛
بهتر بگویم: قانون، ناموس مجلس شورای اسلامی است!
چونانکه هرجا انحرافی از قانون صورت پذیرد، در قبال این قانون شکنی، همه نگاه ها به سمت مجلس خواهد بود تا در جایگاه صیانت از قانون، اعلام موضع نماید!


در میان نمایندگان مجلس، برخی اما گویی اعتبار حرف های خود را نه از قانون، که از سلایق شخصی و قبیله ای و جناحی میگیرند؛ و عجیب آنکه خود را نیز سربه راه ترین های نمایندگان مجلس میدانند از باب عمل به وظیفه!
در جریان رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت یازدهم، برخی نکات از دیده ها مغفول ماند و شاید هم بشود گفت در میان اتفاقات بزرگتر و عجیب تر، گم شد!
از جمله این نکات تعجب آور، بدعتی است که توسط آقای علی مطهری در دفاع از برخی وزرای پیشنهادی رخ داد: به یاد داریم در سال 88 وزارت کشور، به دلیل صلاحدید و ملاحظات به حق خود، هر گونه راهپیمایی را تا اطلاع ثانوی غیرقانونی اعلام نمود و نهادهای انتظامی نیز به طور مجزا، نسبت به این مسئله تأکید کردند!
علیرغم این مسئله-که از قضا رسانه ها به طور گسترده آن را منعکس کردند- آقای علی مطهری، در صحن علی مجلس، صراحتاً اعلام می نماید که کسانی که تا قبل از 29خرداد و سخنرانی رهبر معظم انقلاب در کف خیابان به اعتراض پرداختند، حرکت شان غیر قانونی نبوده است!



البته حتی بدون به یاد آوردن آتش سوزی ها و تخریب اموال عمومی و تعرض به املاک دولتی و شخصی که در طی همان چندین روز قبل از 29خرداد، خسارت های بسیار زیادی به جان و مال و امنیت عمومی وارد شد نیز، صرف اعلام صریح نهادهای اجرا مبنی بر بدون مجوز بودن راهپیمایی ها، کافی بود تا هر انسان بالغ و عاقلی، تشخیص دهد که آیا راهپیمایی های به اصطلاح آرام- که البته باید آتش سوزی و تخریب را هم از مصادیق آرامش به حساب آورد- قانونی بوده یا خیر!


سوالی که آقای مطهری به عنوان عضو مجلس قانون گذاری نظام مقدس جمهوری اسلامی باید به آن پاسخ دهد این است که:
جناب آقای مطهری! مجوز قانونی ت برای راهپیمایی های قبل از 29 خرداد را از چه نهاد قانونی گرفته ای؟ و اگر هیچ مجوزی وجود ندارد- که اینچنین است- به چه حقی صراحتاً بدعت قانونی شکنی را عمل به قانون می دانید؟ آیا صرفاً برای خوشایند برخی افراد معلوم الحال این مسئله را مطرح می کنید؟ آیا سوگندی که به عنوان نماینده مجلس ادا کرده ای به تو این حق را می دهد که این گونه به نام قانون، بر پیکر قانون پا گذاری؟

اشاره: هر چند آقای نجفی نتوانست به عنوان وزیر از مجلس رأی اعتماد بگیرد، اما اکنون در جایگاه معاونت رئیس جمهور شخصی قرار دارد که او نیز همچون این نماینده مجلس، مرتکب همین بدعت علیه قانون شده است! (نجفی: من نمی‌گویم کسانی که در این راهپیمایی‌ها شرکت کردند خلاف قانون عمل کردند! من هم معتقدم مانند آقای مطهری، کسانی که قبل از 29 خرداد در راهپیمایی شرکت کردند اشکالی ندارد )
برادرانه و خیرخواهانه از رئیس جمهور منتخب مان انتظار داریم افرادی را که به هر شکل نسبت به قانون، ملاحظه و احترامی قائل نیستند از اطرافیان خود کنار بگذارد تا صلاحیت هیئت دولت را خدشه دار نکند!

نظرات (۳)

دوست گرامی طرفداران رییس جمهور برای برگزاری جشن پیروزی مجوز داشتند؟؟؟؟
با این استدلال شما اون ها یک روز قبل از طرفداران آقای موسوی قانون شکنی کردند.
تازه جناب احمدی نژاد هم در اون مراسم شرکت کرد.
پاسخ:
ضمن تشکر بابت اعلام نظرتون چند نکته رو لازم در جواب، خدمت شما عرض کنم:
1- نهاد قانونی که مسئول صدور مجوز برای تجمعات و راهپیمایی هاست، وزارت کشور است؛ در واقع وزیر کشور کابینه دولت نهم که کابینه خود آقای احمدی نژاد بود. به نظرم توضیح زیادی لازم نباشه برای اثبات این که اون تجمع مجوز قانونی داشته!
2- حتی به فرض بدون مجوز بودن اون تجمع(صرفاً این فرض رو برای باز شدن مسئله عرض میکنم) باز هم استدلال بنده خدشه ای بهش وارد نمیشه! چراکه شرکت کنندگان در اون تجمع هم کارشون بدون مجوز و غیرقانونی خواهد بود؛ درست مثل کسانی که تا قبل از 29 خرداد راهپیمایی و تخریب اموال و تعرض به نفوس مردم رو پی می گرفتند!
3- حتی باز هم به فرض بدون مجوز بودن اون تجمع، اگر بنا بر مقایسه باشه(یعنی همون چیزی که در کامنت شما رخ داده)، باز هم گناه افرادی که در تجمع ریاست جمهوری شرکت کردند، بسیار بسیار کمتر و غیرقابل مقایسه با گروه به اصطلاح معترض بود! چرا که در اون تجمع، نه ناامنی رخ داد، نه اغتشاش، نه تخریب اموال عمومی، نه ایجاد رعب و وحشت در جامعه و نه قتل و جراحت!
4-همچنین یک اشتباه تاریخی هم در کامنت شما وجود داره: جشن پیروزی در روز یکشنبه،24 خرداد88 رخ داد؛ در حالی که تجمعات و اعتراضات از همان شنبه پس از انتخابات شروع شد و کام 70میلیون نفر از مردم در سراسر کشور را تا حدود250 روز تلخ کرد!

و در پایان باز هم ذکر این نکته که مجوز انجام تجمع را وزارت کشور دولت آقای احمدی نژاد صادر میکرده!
باز هم ممنون:)
یه سوال :
اگه ما بخوایم مخالفتمون رو با حکومت ابراز کنیم باید چیکار کنیم ها؟
به جرم محاربه با امام زمان اعدام میشیم؟

پاسخ:
در هر موردی شما اعتراض داشته باشید، دستگاهی وجود داره برای رسیدگی به اعتراض تون! ما خودمون مثلاً بر اثر ظلم رئیس دانشگاه، 12 نفر از بچه مثبت هامونو حکم تعلیق زدن براشون... برخی افرادی(حقیقی و حقوقی) که باید شهادت میدادن به پاک بودن اونا هم وظیفشونو انجام ندادند؛ این قدر به مراجع مختلف طبق سلسله مراتب اعتراض و درخواست بازبینی و اینا دادیم که دست آخر رهبری دستور دادند که این قضیه باید درست بشه و اینا... در واقع مدل نظام اینه که کلی مراجع برای رسیدگی وجود داره و اگه همه هم به کارشون درست عمل نکنن، دست آخر دل آدم قرصه که یکی هست که از حق ت دفاع کنه و هواتو داشته باشه که بهت ظلم نشه!

در مسئله انتخابات هم درست از فردای رأی گیری، اعتراضات خیابونی شروع شد؛ در حالی که مدل اعتراض مدنی که میشد انجام بشه، اعتراض به شورای نگهبان و این ها بود؛ نهادهایی که زیر نظر دولت هم نبودند؛ در حالی که تا الآن هنوز هم اعتراض قانونی از طرف نفر اول معترضین(که آقای موسوی بود) نسبت به نهاد های قانونی ارائه نشد؛ در واقع با این رفتاری که حتی مهلت داده نشد برای حتی ابلاغ اعتراض، و فقط با اردوکشی انجام شد، هیچ راهی برای رسیدگی به اعتراض در فضای آروم نموند؛ هر چند اینجا هم رهبری علیرغم اینکه معترضین ، اعتراض ها رو از روند و مجرای صحیحش انجام بدن، خودشون گفتن اگر کسی حرفی داره شورای نگهبان بیاد براشون صندوق ها رو بازشماری کنه! ولی باز هم حاضر به همکاری نشدند! این یعنی این که مخالفت ابراز کردن رو بلد نبودند! یعنی هدفشون فقط مخالفت در جهت قانون شکنی بود!
وگرنه دلیلی نداره وقتی هم ابزار و دستگاه اعتراض هست و هم ازت دعوت شده بیای ببینی حق و ناحق شده یا نه؟ و نیای!
در جواب آرمیتا
اگر مخالفتت نظری و تئوریک باشه هیچ مشکلی نداره، همینالان هم دها سایت و روزنامه با روشهای مختلف ابراز مخالفت با سیاست های نظام و حکومت می کنند

اما اگر مخالفت حالت اقدام عملی و آشوب و اردو کشی به خودش بگیره، طبیعتا برخورد قهر آمیز می شود ، بالاخره اقدام عملی موجب برهم زدن امنیت میشه و حکومت موظفه جهت حفظ امنیت، معترضین را سرکوب بکنه

البته ممکنه کار به اعدام هم بکشه!!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی